Nowe rozwiązanie technologiczne w produkcji piwa typu kwaśnego
Badacze z Instytutu Nauk o Żywieniu Człowieka przeprowadzi badania nad wpływem bakterii kwasu octowego w kształtowaniu jakości sensorycznej piwa kwaśnego.
Grant NCN w konkursie Preludium BIS 3 dla dr hab. Doroty Zielińskiej
Badaczka z Instytutu Nauk o Żywieniu Człowieka przeprowadzi badania nad rolą bakterii fermentacji mlekowej pochodzących z żywności w neuroprotekcji poprzez utrzymanie homeostazy dolnego odcinka przewodu pokarmowego człowieka.
Dni SGGW to święto całej społeczności akademickiej. Mają na celu prezentację osiągnięć naukowych pracowników oraz studentów SGGW oraz mają się przyczynić do upowszechnienia tradycji społeczności akademickiej. Zorganizowane zostaną stoiska instytutów naukowych SGGW oraz kół naukowych SGGW, gdzie będzie prezentowany ich dorobek naukowy.
Seminarium „Władysław Grabski – ekonomista, socjolog, nauczyciel akademicki i rektor SGGW” oraz prezentacja monety kolekcjonerskiej NBP „Wielcy polscy ekonomiści – Władysław Grabski”.
Postawy i opinie studentów na temat zmian klimatycznych – ANKIETA
The International Education for Sustainability Association (ISLE) otaz the Austrian Ecosocial Studentforum (OESSFO) prowadzą ankietę dla studentów nt. postaw wobec zmian klimatycznych.
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij \"Nie wyrażam zgody\".Wyrażam zgodęNie wyrażam zgodyPolityka cookies