Home / Rekrutacja / Rekrutacja-studia / Studia I stopnia oraz jednolite studia magisterskie / Progi punktowe
Progi punktowe - wolne miejsca
Liczba wolnych miejsc | Kierunek/Forma/Stopień | Termin I - | Termin II | Termin III |
---|---|---|---|---|
85 | Architektura krajobrazu - stacjonarne | |||
64 | Bezpieczeństwo żywności - stacjonarne | |||
60 | Bioinżynieria zwierząt - stacjonarne | |||
120 | Biologia - stacjonarne | |||
90 | Biotechnologia - stacjonarne | |||
45 | Biotechnologia - jęz. angielski - stacjonarne | |||
160 | Budownictwo - stacjonarne | |||
75 | Dietetyka - stacjonarne | |||
30 | Ekologiczne rolnictwo i produkcja żywności - stacjonarne | |||
34 | Ekologiczne rolnictwo i produkcja żywności - jęz. angielski - stacjonarne | |||
150 | Ekonomia - stacjonarne | |||
150 | Finanse i rachunkowość - stacjonarne | |||
32 | Food science: Technology and nutrition - stacjonarne | |||
75 | Gastronomia i hotelarstwo - stacjonarne | |||
75 | Gospodarka przestrzenna - stacjonarne | |||
60 | Hodowla i ochrona zwierząt towarzyszących i dzikich - stacjonarne | |||
135 | Informatyka - stacjonarne | |||
105 | Informatyka i ekonometria - stacjonarne | |||
120 | Inżynieria ekologiczna - stacjonarne | |||
60 | Inżynieria i gospodarka wodna - stacjonarne | |||
75 | Inżynieria systemów biotechnicznych - stacjonarne | |||
120 | Inżynieria środowiska - stacjonarne | |||
120 | Leśnictwo - stacjonarne | |||
150 | Logistyka - stacjonarne | |||
90 | Meblarstwo - stacjonarne | |||
60 | Ochrona środowiska - stacjonarne | |||
60 | Ochrona zdrowia roślin - stacjonarne | |||
110 | Ogrodnictwo - stacjonarne | |||
60 | Ogrodnictwo miejskie i arborystyka - stacjonarne | |||
160 | Pedagogika - stacjonarne | |||
90 | Rolnictwo - stacjonarne | |||
160 | Socjologia - stacjonarne | |||
60 | Technologia biomedyczna - stacjonarne | |||
90 | Technologia drewna - stacjonarne | |||
150 | Technologia żywności i żywienie człowieka - stacjonarne | |||
75 | Technologie energii odnawialnej - stacjonarne | |||
48 | Towaroznawstwo i marketing żywności - stacjonarne | |||
120 | Turystyka i rekreacja - stacjonarne | |||
220 | Weterynaria - stacjonarne | |||
150 | Zarządzanie - stacjonarne | |||
120 | Zarządzanie i inżynieria produkcji - stacjonarne | |||
75 | Zootechnika - stacjonarne | |||
135 | Żywienie człowieka i ocena żywności - stacjonarne | |||
90 | Budownictwo - niestacjonarne | |||
60 | Dietetyka - niestacjonarne | |||
75 | Ekonomia - niestacjonarne | |||
75 | Finanse i rachunkowość - niestacjonarne | |||
60 | Gastronomia i hotelarstwo - niestacjonarne | |||
30 | Gospodarka przestrzenna - niestacjonarne | |||
45 | Hodowla i ochrona zwierząt towarzyszących i dzikich - niestacjonarne | |||
90 | Informatyka - niestacjonarne | |||
45 | Informatyka i ekonometria - niestacjonarne | |||
45 | Inżynieria środowiska - niestacjonarne | |||
75 | Leśnictwo - niestacjonarne | |||
75 | Logistyka - niestacjonarne | |||
30 | Meblarstwo - niestacjonarne | |||
60 | Ogrodnictwo - niestacjonarne | |||
50 | Pedagogika - niestacjonarne | |||
45 | Rolnictwo - niestacjonarne | |||
30 | Socjologia - niestacjonarne | |||
30 | Technologia drewna - niestacjonarne | |||
45 | Technologia żywności i żywienie człowieka - niestacjonarne | |||
45 | Towaroznawstwo i marketing żywności - niestacjonarne | |||
30 | Turystyka i rekreacja - niestacjonarne | |||
75 | Zarządzanie - niestacjonarne | |||
30 | Zootechnika - niestacjonarne | |||
75 | Żywienie człowieka i ocena żywności - niestacjonarne |